Wednesday, 2 February 2011

9th Your Say Your Day


‘Your Say, Your Day’
Thursday 3rd February 2010, 11.30 - 5pm, Toynbee Halls.

11.30am Registration -Tea & Coffee, Networking, Market place ♫ ♫, Music from KEN in Market Place 30mins

12noon Chair’s Introduction

Agenda items
Aims and opportunities of the day …………………..Theo Berton (Lecture Hall) 15 mins
12.15 Whole System Review –an opportunity to get involved in helping to shape the future of mental health services across East London 1hour
1.15 'The Past, Present & Future of Cultural Diversity & Humanity' with Philip Morgan 15 mins
1.30 A fun and interactive workshop exploring Cultural Diversity and what it means to our well being (O: with David Aheto 1 hour

2.30 Lunch ♫ ♫ Music from KEN in Market Place
ENJOY- Drumming session with Cynthia - 2.45pm in Lecture Hall 45mins

3.15 Micheal’s Message Of Self Help & Hope 15mins
3.30 ‘An equality and diversity approach to mental health’ with Robert’s Jones 10mins
3.40 Somali Cultural Beliefs And Mental Health with MIND 10 mins
3.50 Unveiling the voice of Cultural Diversity by Daniel Johnson 5 mins
3.55 Sam Shakes talks about A 'Culture' of Mental Distress. 15mins
See your handouts on the day for panellist details and previously answered questions. Police and A & E representation today! 45mins
4.55 Poetry from Madeline 5 mins
5pm Close

This programme may still subject to some small changes.

Thank you for supporting YOUR SAY YOUR DAY
NEXT ONE: Thursday 5th May 2011-02-01

No comments:

Post a Comment